Фен сайта на група „88”!

Накратко за Веси:

Пълното име на Веси е Весела Добрева Горнякова. Родена в Пазарджик на 29.06.1984 г. От лятото на 2010 г. е омъжена. Установена е в родния град, заедно с мъжа и двете си дъщери.

„Завърших езиковата гимназия "Бертолт Брехт". Говоря aнглийски и немски. Бях 1 година студентка в Пловдивския университет със специалност предучилищна педагогика и чужд език. После обаче прекъснах следването си, а сега (2007г.) съм трета година студентка по специалността "Предучилищна педагогика и чужд език", като в Пловдивският университет "Паисий Хилендарски" ще доказвам усвоеното през последните месеци. Бабата ми, на която съм кръстена - Веселина, е била народна певица и от нея съм наследила таланта и любовта към музиката. Като дете аз често се е изявявах в детски хорове, участвах и в оперетни постановки на Пазарджишката Опера. В ученическите си години спечелих Първа награда от участие в конкурс, в с. Равда. Там се представих с песента на Мария Нейкова - „Двама”. Моето семейството ми даде кураж да се явя на кастинг - прослушване за нова дамска вокална група. Така ме избраха сред 150 кандидатки и влязох в състава на „88”, въпреки , че никога преди не съм ходила на конкурси.” - спомня си Веси и добавя:

„С лекота и желание пея също македонски, турски, гръцки и цигански песни. Съчетавам работата си с моето хоби - музиката е моят живот. Свиря на пияно и акордеон. Обичам хубавата музика. В предпочитанията си не ме дели на стилове и жанрове. Любимите ми изпълнителки са и Уитни Хюстън и Бинка Добрева. Аз съм атрактивна, естествена и пълна с идеи, а също и с нестихваща енергия. В работата си съм точна и прецизна.”
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.